Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών ΠΕ11 Δ.Δ.Ε. Κορινθίας.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Πρόγραμμα Erasmus+. “Dancing to the Rythms of Europes’ Youth Dance VS covid-19” και το EURODESK

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 
Πρόγραμμα Erasmus+. “Dancing to the Rythms of Europes’ Youth Dance VS covid-19”
                                                       και το EURODESK





Θέμα: «Πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών  ΠΕ11  Δ.Δ.Ε. Κορινθίας»

     Σας ενημερώνουμε ότι η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου Ελένη Τζανή σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ.Δ.Ε. Κορινθίας Γκέλμπουρα Σοφία, έχουν προγραμματίσει επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς της Β/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, με θέμα 1.«Προτάσεις για διδασκαλία Φυσικής Αγωγής σε εσωτερικό χώρο» 2. «Υποδειγματική διδασκαλία μυϊκής ενδυνάμωσης και ευλυγισίας με ρυθμό» 3. «Πρόγραμμα Erasmus+».

Η επιμορφωτική συνάντηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

ΗΜ/ΝΙΑ

ΘΕΜΑ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

ΤΟΠΟΣ            ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΩΡΑ            ΕΝΑΡΞΗΣ

Πέμπτη 25/11/2021

1.Προτάσεις για διδασκαλία Φυσικής Αγωγής σε εσωτερικό χώρο.                                                 2. Υποδειγματική διδασκαλία μυϊκής ενδυνάμωσης και ευλυγισίας με ρυθμό.

3.Πρόγραμμα Erasmus+. “Dancing to the Rythms of Europes’ Youth Dance VS covid-19”

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   (ΠΕ11, 2ο ΓΕΛ Κορίνθου)

 

 

 

ΤΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ

(ΠΕ11,Σ.Ε.Ε ΠΕ11,ΠΕ.Κ.Ε.Σ

ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ)

2ο ΓΕΛ                      ΚΟΡΙΝΘΟΥ

11:30 π.μ.

 

     Σύμφωνα με τη νομοθεσία σχετικά με τη χρήση αθλητικών χώρων, για την είσοδο όλων των επιμορφούμενων στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Κορίνθου είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης εντός εξαμήνου ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου που θα έχει πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την επιμορφωτική συνάντηση. Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

    Η υποδειγματική διδασκαλία θα διεξαχθεί με την συνεργασία τμήματος μαθητών/τριών του 2ου ΓΕΛ Κορίνθου.

   Στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που θα παρακολουθήσουν την επιμόρφωση θα δοθεί ψηφιακό υλικό και βεβαίωση συμμετοχής.

   Παρακαλούμε τα σχολεία να διευκολύνουν τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική συνάντηση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κοινού κενού τρίωρου των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Κορινθίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου