Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

«Διδασκαλία χειροσφαίρισης: βασική τεχνική και τακτική του αθλήματος στην πράξη».ΠΕ11 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 



ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών ΠΕ11 της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας»

 

Σας ενημερώνουμε ότι η  Συντονίστρια Εκπαιδευτικού  Έργου ΠΕ11 ΠΕ.ΚΕ.Σ. Πελοποννήσου Ελένη Τζανή και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας Χρήστος Φούλιας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ), έχουν προγραμματίσει επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, με θέμα: «Διδασκαλία χειροσφαίρισης: βασική τεχνική και τακτική του αθλήματος στην πράξη».

Η επιμορφωτική συνάντηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Καλαμάτας, ως εξής:

Α) για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας,  την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:30 – 12:00.

Β) για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας,  την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:15 – 13:45.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα επιμορφωτικής συνάντησης

 

Επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών ΠΕ11 Μεσσηνίας με θέμα:

«Διδασκαλία χειροσφαίρισης: βασική τεχνική και τακτική του αθλήματος στην πράξη»

Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας - Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Προσέλευση επιμορφούμενων

Εισαγωγικές ομιλίες (15’)

Πρακτική επίδειξη τεχνικής και τακτικής στη χειροσφαίριση

(πάσα, σουτ, κινήσεις παικτών/τερματοφύλακα, βασικές τακτικές παιχνιδιού κ. ά. (60’)

Απάντηση ερωτημάτων – κλείσιμο εκδήλωσης (15’)

Αποχώρηση επιμορφούμενων – Λήξη

 

Σύμφωνα με την νομοθεσία σχετικά με τη χρήση αθλητικών χώρων, για την είσοδο όλων των επιμορφούμενων  στο κλειστό γυμναστήριο είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης εντός εξαμήνου ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου που θα έχει πραγματοποιηθεί έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την Παρασκευή 22/10/2021. Παρακαλούμε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, να προσκομίσουν το παραπάνω πιστοποιητικό ή βεβαίωση σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή προκειμένου να το επιδείξουν στην είσοδο του γυμναστηρίου. Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σταδίου (με εξαίρεση τους αθλούμενους κατά τη διάρκεια της άσκησης).

Επιπλέον, η νομοθεσία προβλέπει περιορισμό των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται εντός του κλειστού γυμναστηρίου, βάσει χωρητικότητας (έως 52 άτομα). Για το λόγο αυτό, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί υπερβαίνουν το παραπάνω όριο ανά συνάντηση, η είσοδος θα πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα βάσει της σειράς κατάθεσης της διαδικτυακής φόρμας συμμετοχής (https://forms.gle/97cEyncnvKd1mo4fA) και - εάν εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις - με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση την ημέρα του σεμιναρίου (για όσους/ες δεν έχουν καταθέσει ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής).

Παρακαλούμε, εάν κάποιος/α καταθέσει την φόρμα συμμετοχής αλλά δεν μπορέσει να παρευρεθεί, να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας (τηλ. 2721095847) ώστε να δοθεί σε κάποιον άλλο η θέση.

Επειδή η εκδήλωση θα είναι βιωματική, παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής να φορούν κατάλληλα ρούχα και παπούτσια που θα τους επιτρέψουν τη συμμετοχή στις δραστηριότητες.

Παρακαλούμε τα σχολεία να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική συνάντηση.

Για τους εκπαιδευτικούς  Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, η επιμόρφωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κοινού κενού τρίωρου της ειδικότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου